Curs 2019-2020

El curs 2019-2020 va ser molt productiu! 

Aquí us presentem els projectes principals:

 • L'aigua: Vam treballar amb totes les qualitats que té un dels compostos químics més importants de la Terra, ja que l'aigua és energia, és vida, és llum. Vam buscar noves maneres d'obtenir energia i entendre conceptes com el vapor, l'arc de Sant Martí o per què no ens treu la set l'aigua del mar.

  Projecte acabat! hem fet un pòster divulgatiu per tots els nostres companys i companyes de Batxillerat. Us agrada?


 • Menú sostenibleVam realitzar un menú take away que fos saludable i sostenible. Per això vam treballar amb el disseny de la safata i dels materials, on les seves qualitats físiques i químiques seran importants. També vam conèixer els lípids, els glúcids i les proteïnes per saber què cal menjar en cada àpat.
  Al llarg d'aquest projecte vam tenir la sort de comptar amb el suport de Keithen E. Sepharts, estudiant del MIT (Massachusetts Institute of Technology) que va venir a fer una estada d'un mes a Prat Educació en el marc del programa MIT-SPAIN.
  • Hort hidropònic: Aquí dissenyarem i construirem un hort hidropònic. Haurem d'entendre com funciona el metabolisme de les plantes i quines necessitats de minerals, aigua i llum necessiten. Haurem de dissenyar l'hort per fer-lo de manera senzilla però pràctica i ecològica, i per això necessitarem saber com són els materials i les resistències que tenen al medi ambient. Degut a la situació d'excepcionalitat actual deguda al COVID-19 hem aplaçat aquest projecte, però no hem parat!! segueix-nos
  Curs 2019-2020 Curs 2019-2020 Reviewed by Elisabet Mas de les Valls on September 17, 2020 Rating: 5

  No comments:

  Follow Us

  Powered by Blogger.