SCIENCELAB

ScienceLab és un espai interdisciplinari del Batxillerat científic de Prat Educació des d'on realitzem diferents projectes al llarg de l'any per respondre a preguntes del nostre dia a dia. Estem #tocatsperlaciencia

ScienceLab és un espai interdisciplinari del departament de ciències de Prat Educació, on podràs seguir la feina i els projectes que es fan durant l'etapa de Batxillerat. Ja portem uns quants projectes acabats i...ha sigut molt divertit!

La proposta d'aquest curs inclou dos grans projectes que duraran tot el curs escolar:
  • ETHOS projecte interdisciplinari (English, Biology, Physics, Chemistry, Maths, Technical Drawing) amb l'objectiu d'adquirir un punt de vista ètic i sostenible dels recursos i serveis.


  • STEAMFUL projecte Erasmus+ (KA229) on s'alaitza des d'una perspectiva científica i tecnològica dels grans reptes de la nostra societat. Ho fem de la mà dels nostres companys i companyes d'Itàlia, Estònia, Croàcia, Grècia i Portugal.
... i no deixeu de mirar les activitats que hem fet duran les diferents edicions de la Setmana de la Ciència!

Tot això amb l'objectiu d'ensenyar la part més pràctica de la ciència al nostre alumnat i fer veure que la ciència i el progrès només és possible amb un treball en equip, creatiu i interdisciplinari.


Ja que a Prat Educació estem #tocatsperlaciencia.Departament de ciències de Prat Educació.
SCIENCELAB SCIENCELAB Reviewed by Anonymous on May 19, 2020 Rating: 5

No comments:

Follow Us

Powered by Blogger.