SCIENCELAB

ScienceLab és un espai interdisciplinari del Batxillerat científic de Prat Educació des d'on realitzem diferents projectes al llarg de l'any per respondre a preguntes del nostre dia a dia. Estem #tocatsperlaciencia

ScienceLab és un espai interdisciplinari del departament de ciències de Prat Educació, on podràs seguir la feina i els projectes que es fan durant l'etapa de Batxillerat. Ja portem uns quants projectes acabats i...ha sigut molt divertit!

Enguany hem dissenyat un projecte que durarà tot el curs escolar i que implicarà totes les assignatures de l'àmbit científic: farem un hort hidropònic!!!

Hort hidropònic: dissenyarem i construirem un hort hidropònic. Haurem d'entendre com funciona el metabolisme de les plantes i quines necessitats de minerals, aigua i llum tenen. Haurem de dissenyar l'hort per fer-lo de manera senzilla però pràctica i ecològica, i per això necessitarem saber com són els materials i les resistències que tenen al medi ambient. Haurem de triar quin vegetal cultivar, preparar-ne els nutrients i monitoritzar tota l'evolució.A més a més, estem participant en 2 projectes internacionals: 
  • STEAMFUL (Erasmus+, KA229): anàlisi des d'una perspectiva científica i tecnològica dels grans reptes de la nostra societat.
  • YoSWoT (projecte eTwinning, amb França i Itàlia): estudi matemàtic de la pandèmia actual i de com els models matemàtics ens poden a ajudar a entendre les mesures sanitàries i els seus efectes.
... i no deixeu de mirar les activitats que hem fet duran les diferents edicions de la Setmana de la Ciència!

Tot això amb l'objectiu d'ensenyar la part més pràctica de la ciència al nostre alumnat i fer veure que la ciència i el progrès només és possible amb un treball en equip, creatiu i interdisciplinari.


Ja que a Prat Educació estem #tocatsperlaciencia.Departament de ciències de Prat Educació.
SCIENCELAB SCIENCELAB Reviewed by Elisabet Mas de les Valls on May 19, 2020 Rating: 5

No comments:

Follow Us

Powered by Blogger.