MIT a PRAT

Durant el més de gener de 2020 hem tingut el plaer de comptar amb la col·Laboració de Keithen E. Sephard, un estudiant del MIT (Massachussetts Institute of Technology)

En Keithen és amb nosaltres gràcies al programa MIT-SPAIN, que té com a objectiu expandir l'horitzó acadèmic, professional i personal d'estudiants del MIT alhora que proporciona una oportunitat d'innovar a les escoles, universitats i centres de recerca seleccionats.El Keithen és un estudiant d'Enginyeria Elèctrica i Ciències Computacionals que ens està ajudant a dur a terme el PROJECTE 2, corresponent al Menú sostenible i per emportar. Estem traient partit de les seves dots docents, capacitat de lideratge, coneixements en electrònica i, com no, professionalitat en el futbol americà!

A més, en Keithen amb la Nerea i el Víctor, de 1r de Batxillerat, han construït un agitador magnètic pel laboratori! Llegiu-ne els detalls a Magnetic Stirrer.
Aquí estem l'alumnat de 1r A amb el Keithen (MIT). Ja és un més de nosaltres!El 30 de gener ha estat el darrer dia del Keithen a Prat Educació i ho hem celebrat amb un brunch. Tots i totes ens emportem un bon record d'en Keithen.


MIT a PRAT MIT a PRAT Reviewed by Anonymous on January 30, 2020 Rating: 5

No comments:

Follow Us

Powered by Blogger.