STEAMFUL-BARCELONA (march'22)

 


El dimecres 22 de desembre de 2021 vam realitzar una videotrucada amb  els alumnes de 1r de Batxillerat que participen en el projecte de STEAMFUL. Durant aquesta videotrucada es va fer una pluja d'idees sobre les activitats, relacionades amb els temes escollits anteriorment sobre el creixement econòmic i mercat internacional, que es podrien fer a Barcelona amb els Steamers que vindran el pròxim març, provinents d'altres països.
Després de tornar de les vacances de Nadal, cada divendres, durant l'hora d'anglès, els Steamers s'han reunit per  anar organitzant i avançant les activitats.  Aquestes estan relacionades amb els temes escollits del creixement econòmic. També hem organitzat algunes activitats perquè puguin conèixer Barcelona, com per exemple un Tour, un pícnic al parc de la Ciutadella... Totes aquestes activitats estan distribuïdes en una setmana, en la qual l'inici del projecte serà un dilluns al parc de la Ciutadella i acabarà un divendres fent una cerimònia de tancament. La part principal del projecte serà el Hackathon, aquest Hackathon l'hem estat organitzant durant bastant de temps i encara hem de definir diverses coses. Però abans vam realitzar una prova de Hackathon tots els participants de SSTEAMFUL juntament amb alguns alumnes de cicles.


També vam posar a prova altres activitats com ara, el "Shadow economy game" i el "Werewolf" per veure com serien i acabar de perfeccionar-les. 
Per realitzar el "Shadow economy", els estudiants d'anglès (tant els que fan STEAMFUL com els que no), van anar a Plaça Espanya per dur a terme l'activitat i tot va anar com s'havia plantejat. 
L'altra activitat va ser el "Werewolf". Aquesta era més complexa i a l'hora de posar-la en prova va haver-hi bastants obstacles, per la qual cosa, no va donar temps a acabar-la. 

Però, tot i això, estàvem preparats per la setmana de STEAMFUL i donar la benvinguda a tots els Steamers! 


COMENÇA LA SETMANA!

Diumenge van arribar els Steamers dels diferents països a Barcelona i alguns alumnes de Prat Educació van acudir a l'hotel on es van instal·lar durant la setmana, per donar-los-els la benvinguda!Dilluns 7/03: Avui ens hem reunit tots els alumnes a la Sala Magna de Prat Educació. Primer hem fet unes quantes activitats per conèixer-nos millor i després ens hem separat per grups i els alumnes de Prat hem realitzat un Tour pels llocs més emblemàtics de  Barcelona perquè coneguin millor la ciutat.
A la tarda, hem fet una videotrucada amb l'Eduardo Cruz i ens ha parlat sobre la criptomoneda i els diferents tipus d'aquesta. Després, amb la informació obtinguda d'aquesta videotrucada, ens hem dividit en grups i cadascú ha de treballar un tipus de criptomoneda per així el dimecres poder realitzar un debat entre els diferents tipus de moneda (Campaign activity).Dimarts 08/03: Dimarts hem passat el dia a l'Hotel Catalunya de Barcelona. La primera activitat que hem realitzat ha estat un Kahoot sobre el Tour que vam fer dilluns i després vam seguir amb una nova activitat, Werewolf, sobre l'economia i l'economia submergida. 
A la tarda vam tornar a fer una videotrucada amb l'Eduardo Cruz, on va acabar d'explicar sobre la criptomoneda i després ens va parlar sobre les DAO, i després vam continuar treballant amb la "Campaing activity" Dimecres 09/03: Dimecres al matí cada grup havia de presentar la seva moneda assignada i per a després, entre tots els grups, fer un debat defensant la seva criptomoneda. Després ens hem dirigit tots cap a plaça Espanya per fer l'activitat "Shadow economy treasure" on havien de fer una gimcana contestant preguntes sobre l'economia submergida. Dijous 10/03: Dijous ens han presentat el Hackathon que consistia a realitzar una DAO. 
Abans de començar hem fet unes activitats com ara "The spaghetti tower". En finalitzar, hem anat tots a dinar a un restaurant i a la tarda hem seguit amb el Hackathon.  


Divendres 11/03: Avui és l'últim dia! Al matí cada grup ha presentat la seva DAO de la manera més original per poder convèncer als jurats que la seva DAO és la millor. 
En acabar, es va decidir el guanyador, Celo i després es van entregar diplomes als guanyadors de les diferents activitats. 

Finalment, després d'una setmana intensa, plena d'activitats, reptes nous, conèixer gent nova i viure moments inoblidables, ens vam acomiadar tots.

  But this isn't goodbye, this is see you later! :)


STEAMFUL-BARCELONA (march'22) STEAMFUL-BARCELONA (march'22) Reviewed by Elisabet Mas de les Valls on April 11, 2022 Rating: 5

No comments:

Follow Us

Powered by Blogger.