STEAMFUL

 

                       
        A Prat Educació sóm partners del projecte Erasmus+ STEAMFUL.

El projecte es basa en l'anàlisi de l'informe ESPAS 2019 (European Strategy and Policy Analysis System): “Global trends to 2030. Challenges and choices for Europe. A road map to the future".

En aquest informe es proposen una sèrie de reptes amb els que els i les futures ciudadanes europees es trobaran com, per exemple, el canvi climàtic, la demografia i l'imigració, la vellesa, la intel·ligència artificial, el creixement econòmic i el mercat internacional, el terrorisme, etc.

L'alumnat serà empès a buscar possibles 'solucions' a aquestes problemàtiques emprant una metodologia 'STEAMFUL': crearan productes o prototips capaços de fer front i gestionar les futures tendències. Es seguirà, per tant, una metodologia basada en problemes (ABP), en el learning-by-doing i en l'aprenentatge cooperatiu.
L'alumnat treballarà en grups multiculturals utilitzant la metodologia 'Hackathon' (maratons digitals) i haurà d'afrontar reptes motivadors.

Compartim projecte amb: Itàlia, Croàcia, Estònia, Portugal i Grècia.

1r: El logo del projecte

Comencem la nostra participació a STEAMFUL dissenyant un logo. Un cop vam tenir els candidats, l'equip de docents de ciències va triar el finalista:
Aquest va ser el candidat de Prat Educació, però cada país participant, cada partner, també en va presentar un. El guanyador ha estat el logo d'Itàlia:2n: El canvi climàtic

El primer repte de STEAMFUL està relacionat amb el canvi climàtic, però.... què sabem realment sobre el canvi climàtic? Què ens preocupa? En què podem aportar el nostre granet de sorra?STEAMFUL STEAMFUL Reviewed by Elisabet Mas de les Valls on October 15, 2020 Rating: 5

No comments:

Follow Us

Powered by Blogger.